Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/klient.dhosting.pl/wgarze/przepiswgarze.pl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/klient.dhosting.pl/wgarze/przepiswgarze.pl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/klient.dhosting.pl/wgarze/przepiswgarze.pl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/klient.dhosting.pl/wgarze/przepiswgarze.pl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-dotpay/woocommerce-dotpay.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/klient.dhosting.pl/wgarze/przepiswgarze.pl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-dotpay/woocommerce-dotpay.php on line 151
Przepis na Sałatkę z kaszy pęczak ze szparagami, papryką i czarną fasolą (4 porcje) | zero waste - Przepis w Garze

Przepis na Sałatkę z kaszy pęczak ze szparagami, papryką i czarną fasolą (4 porcje) | zero waste

Przepis na Sałatkę z kaszy pęczak ze szparagami, papryką i czarną fasolą (4 porcje) | zero waste

34,99  z VAT

W skrócie:

Moje dzisiejsze danie to pełnowartościowe białko w towarzystwie warzyw. Kasza w połączeniu z fasolą i warzywami zawiera wszystko, co ci jest potrzebne. To danie idealne na lunch lub kolację. Smakuje zarówno na zimno, jak i na ciepło. Możesz zabrać je ze sobą do pracy, a czas przygotowania to tylko 20 minut. Wypróbuj!

Dostępność:

Dostępny

Ilość porcji: 4
Kuchnia: Wegańska
Rodzaj dania: Przekąska, Kolacja
W pudełku: 1 szklanka suchej kaszy pęczak, 1 pęczek szparagów, 1 puszka czarnej fasoli, 1 czerwona papryka, 1 mała cebula, 1 pęczek natki pietruszki, 6 suszonych pomidorów, 3 łyżki soku z cytryny
Opis:

Kulinarne wariacje ze szparagami w roli głównej bardzo mi się spodobały. Szparagi najlepiej przygotowywać na parze. Zachowają wtedy najwięcej swoich walorów zdrowotnych i smakowych. Moje dzisiejsze danie to pełnowartościowe białko w towarzystwie warzyw. Kasza w połączeniu z fasolą i warzywami zawiera wszystko, co ci jest potrzebne. To danie idealne na lunch lub kolację. Smakuje zarówno na zimno, jak i na ciepło. Możesz zabrać je ze sobą do pracy, a czas przygotowania to tylko 20 minut. Wypróbuj!


Składniki w Twoim pudełku:

1 szklanka suchej kaszy pęczak; 1 pęczek szparagów; 1 puszka czarnej fasoli; 1 czerwona papryka; 1 mała cebula;1 pęczek natki pietruszki; 6 suszonych pomidorów; 3 łyżki soku z cytryny


Dodatkowo będziesz potrzebował:


Oliwę z oliwek, sól, pieprz.


Wartości odżywcze:


Kalorie: 1003

Białko: 62g

Węglowodany: 168g

Tłuszcze: 5g

* Zamawiając 1szt. otrzymasz składniki na 4 porcje.


* Przed zakupem pudełka ze składnikami na Twój przepis sprawdź informacje znajdujące się w zakładce alergeny.

Przepis na Sałatkę z kaszy pęczak ze szparagami, papryką i czarną fasolą

Name: Sałatka z kaszy pęczak ze szparagami, papryką i czarną fasolą

Author: WegeWeda - Agata Dominiak

Description: Moje dzisiejsze danie to pełnowartościowe białko w towarzystwie warzyw. Kasza w połączeniu z fasolą i warzywami zawiera wszystko, co ci jest potrzebne.

Total Time: 30M

Type: kolacja

Recipe Yield: 4

Recipe Ingredients: 1 szklanka suchej kaszy pęczak, 1 pęczek szparagów, 1 puszka czarnej fasoli, 1 czerwona papryka, 1 mała cebula, 1 pęczek natki pietruszki, 6 suszonych pomidorów, 3 łyżki soku z cytryny

Calories: 1003

Sending
User Rating 5 (1 vote)

To może Ci się spodobać

    Przepis na Spaghetti z klopsikami z wędzonego tofu
    Label
    W E G E

    Przepis na Spaghetti z klopsikami z wędzonego tofu (4 porcje + 25 klopsików) | zero waste

    0 out of 5
    24,99  z VAT

    Generalnie lubię każde spaghetti, najbardziej z sosem pomidorowym, ale to z klopsikami bije na głowę wszystkie inne wersje spaghetti.

    Przepis na Sałatkę z makaronu sojowego z karmelizowaną marchewką, papryką i szparagami
    Label
    W E G E

    Przepis na Sałatkę z makaronu sojowego z karmelizowaną marchewką, papryką i szparagami (4 porcje) | zero waste

    0 out of 5
    44,99  z VAT

    Szparagi to jedno z moich ulubionych warzyw. Lubię je jeść ugotowane na parze, czy zapieczone pod wegańskim beszamelem. Jako dodatek do sałatek smakuje równie dobrze.

    Przepis na Kokosowo-cytrynowe spaghetti z nutą kolendry
    Label
    W E G E

    Przepis na Kokosowo-cytrynowe spaghetti z nutą kolendry (2 porcje) | zero waste

    0 out of 5
    24,99  z VAT

    Przepis na spaghetti cytrynowe natknęłam się przypadkiem na którejś z zagranicznych stron. Zainspirował mnie on do stworzenia swojej wersji tego dania.

    Przepis na Orientalne, ciecierzycowe kotleciki z dyni i komosy ryżowej
    Label
    W E G E

    Przepis na Orientalne, ciecierzycowe kotleciki z dyni i komosy ryżowej – bezglutenowe (20 szt) | zero waste

    0 out of 5
    29,99  z VAT

    Uwielbiam dynię za to, że uroczo wygląda, za jej cudnie pomarańczowy kolor, słodki smak i bogactwo wartości odżywczych. Najwygodniejszy sposób, aby oddzielić dynię od skóry jest jej upieczenie.

Koszyk Przepis usunięty. Undo
  • Koszyk jest pusty.