Przepis na Sałatkę z kaszą pęczak z brukselką, szpinakiem i serem feta (2 porcje) | zero waste - Przepis w Garze

Przepis na Sałatkę z kaszą pęczak z brukselką, szpinakiem i serem feta (2 porcje) | zero waste

Przepis na Sałatkę z kaszą pęczak z brukselką, szpinakiem i serem feta (2 porcje) | zero waste

19,99  z VAT

W skrócie:

Tak zasmakowało mi ostatnie połączenie z kaszą że powstało podobne danie ale z brukselką, bo to na nią teraz sezon.

Dostępność:

Dostępny

Ilość porcji: 2
Kuchnia: Wegetariańska
Rodzaj dania: Przekąska, Kolacja
W pudełku: 100g kaszy pęczak, 300g brukselki, 100g świeżego szpinaku, 1 ząbek czosnku, 2 łyżki sosu sojowego, 4-5 pomidorów suszonych, 50 g sera feta
Opis:

Tak zasmakowało mi ostatnie połączenie z kaszą że powstało podobne danie ale z brukselką, bo to na nią teraz sezon.


Składniki w Twoim pudełku:

100g kaszy pęczak; 300g brukselki; 100g świeżego szpinaku; 1 ząbek czosnku; 2 łyżki sosu sojowego; 4-5 pomidorów suszonych; 50 g sera feta


Dodatkowo będziesz potrzebował:


Oliwa z oliwek, sól, pieprz.


Wartości odżywcze:


Kalorie: 834

Białko: 36,8g

Węglowodany: 120,3g

Tłuszcze: 18,7g

* Zamawiając 1szt. otrzymasz składniki na 2 porcje.


* Przed zakupem pudełka ze składnikami na Twój przepis sprawdź informacje znajdujące się w zakładce alergeny.

Przepis na Sałatkę z kaszą pęczak z brukselką, szpinakiem i serem feta

Name: Sałatka z kaszą pęczak z brukselką, szpinakiem i serem feta

Author: Pysznie Czy Przepysznie - Monika Molecka

Description: Tak zasmakowało mi ostatnie połączenie z kaszą że powstało podobne danie ale z brukselką, bo to na nią teraz sezon.

Total Time: 30M

Type: kolacja

Recipe Yield: 2

Recipe Ingredients: 100g kaszy pęczak, 300g brukselki, 100g świeżego szpinaku, 1 ząbek czosnku, 2 łyżki sosu sojowego, 4-5 pomidorów suszonych, 50 g sera feta

Calories: 834

Sending
User Rating 5 (2 votes)

To może Ci się spodobać

    Przepis na Sajgonki
    Label

    Przepis na Sajgonki (12 sztuk) | zero waste

    0 out of 5
    39,99  z VAT

    Sajgonki jadłam pierwszy raz zagranicą i smakowało mi to bardzo. Mięsno- warzywny farsz zawinięty w papier ryżowy i smażony na oleju. Jest to taka moja wariacja na temat sajgonek. Z sosem słodkim chilli smakują rewelacyjnie.

    Przepis na Makaronowe muszle ze szpinakiem i ricottą
    Label
    W E G E

    Przepis na Makaronowe muszle ze szpinakiem i ricottą (5 porcji) | zero waste

    0 out of 5
    39,99  z VAT

    Makarony to mój sposób na szybki i smaczny obiad. Dziś muszle makaronowe nadziane szpinakiem i ricottą w sosie pomidorowym. Makaron ten można nadziać również mięsem mielonym wtedy będzie to danie bardziej sycące.

    Przepis na Chlebek odrywany, pełen ziół
    Label
    W E G E

    Przepis na Chlebek odrywany, pełen ziół (5 porcji) | zero waste

    0 out of 5
    19,99  z VAT

    Chlebek odrywany to kolejna już propozycja zaczerpnięta z Instagrama od pewnej bardzo zdolnej blogerki @obiaddlataty. Jest rewelacyjny, puszysty i pełen ziół. Świetnie nada się na letniego grilla lub jako dodatek do sałatki czy poczęstunek dla gości. Na pewno zaskoczysz niejednego gościa tym przepisem.

    Przepis na Schab w aromatycznym sosie z pieczarkami
    Label

    Przepis na Schab w aromatycznym sosie z pieczarkami (4 porcji) | zero waste

    0 out of 5
    44,99  z VAT

    Schab z warzywami świetnie pasuje do ziemniaków i klusek. Bardzo aromatyczny sos i miękkie rozpływające się mięso to największa jego zaleta.

Koszyk Przepis usunięty. Undo
  • Koszyk jest pusty.