Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/klient.dhosting.pl/wgarze/przepiswgarze.pl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/klient.dhosting.pl/wgarze/przepiswgarze.pl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/klient.dhosting.pl/wgarze/przepiswgarze.pl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/klient.dhosting.pl/wgarze/przepiswgarze.pl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-dotpay/woocommerce-dotpay.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/klient.dhosting.pl/wgarze/przepiswgarze.pl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-dotpay/woocommerce-dotpay.php on line 151
Przepis na Makaronowe muszle ze szpinakiem i ricottą (5 porcji) | zero waste - Przepis w Garze

Przepis na Makaronowe muszle ze szpinakiem i ricottą (5 porcji) | zero waste

Przepis na Makaronowe muszle ze szpinakiem i ricottą (5 porcji) | zero waste

39,99  z VAT

W skrócie:

Makarony to mój sposób na szybki i smaczny obiad. Dziś muszle makaronowe nadziane szpinakiem i ricottą w sosie pomidorowym. Makaron ten można nadziać również mięsem mielonym wtedy będzie to danie bardziej sycące.

Dostępność:

Dostępny

Ilość porcji: 5
Kuchnia: Wegetariańska
Rodzaj dania: Obiad, Kolacja
W pudełku: 250 g muszli makaronowych conchiglione, 250 g sera ricotta, 250 g świeżego szpinaku, 2 ząbki czosnku, 1 kulka mozzarelli, 3 łyżki masła, 1/4 łyżeczki gałki muszkatołowej, 1 butelka passaty pomidorowej (ok.650ml), 1 łyżeczka suszonej bazylii
Opis:

Makarony to mój sposób na szybki i smaczny obiad. Dziś muszle makaronowe nadziane szpinakiem i ricottą w sosie pomidorowym. Makaron ten można nadziać również mięsem mielonym wtedy będzie to danie bardziej sycące.


Składniki w Twoim pudełku:

250 g muszli makaronowych conchiglione; 250 g sera ricotta; 250 g świeżego szpinaku; 2 ząbki czosnku; 1 kulka mozzarelli; 3 łyżki masła; 1/4 łyżeczki gałki muszkatołowej;1 butelka passaty pomidorowej (ok.650ml); 1 łyżeczka suszonej bazylii


Dodatkowo będziesz potrzebował:


Sól, pieprz, cukier.


Wartości odżywcze:


Kalorie: 1942,2

Białko: 102,4

Węglowodany: 236,9

Tłuszcze: 59,2

* Zamawiając 1szt. otrzymasz składniki na 5 porcji.


* Przed zakupem pudełka ze składnikami na Twój przepis sprawdź informacje znajdujące się w zakładce alergeny.

Przepis na Makaronowe muszle ze szpinakiem i ricottą

Name: Makaronowe muszle ze szpinakiem i ricottą

Author: Pysznie Czy Przepysznie - Monika Molecka

Description: Makarony to mój sposób na szybki i smaczny obiad. Dziś muszle makaronowe nadziane szpinakiem i ricottą w sosie pomidorowym.

Total Time: 1H

Type: obiad

Recipe Yield: 5

Recipe Ingredients: 250 g muszli makaronowych conchiglione, 250 g sera ricotta, 250 g świeżego szpinaku, 2 ząbki czosnku, 1 kulka mozzarelli, 3 łyżki masła, 1/4 łyżeczki gałki muszkatołowej, 1 butelka passaty pomidorowej (ok.650ml), 1 łyżeczka suszonej bazylii

Calories: 2381,7

Sending
User Rating 5 (3 votes)

To może Ci się spodobać

    Przepis na Schab w aromatycznym sosie z pieczarkami
    Label

    Przepis na Schab w aromatycznym sosie z pieczarkami (4 porcji) | zero waste

    0 out of 5
    44,99  z VAT

    Schab z warzywami świetnie pasuje do ziemniaków i klusek. Bardzo aromatyczny sos i miękkie rozpływające się mięso to największa jego zaleta.

    Przepis na Sałatkę z kaszą pęczak z brukselką, szpinakiem i serem feta
    Label
    W E G E

    Przepis na Sałatkę z kaszą pęczak z brukselką, szpinakiem i serem feta (2 porcje) | zero waste

    0 out of 5
    19,99  z VAT

    Tak zasmakowało mi ostatnie połączenie z kaszą że powstało podobne danie ale z brukselką, bo to na nią teraz sezon.

    Przepis na Sajgonki
    Label

    Przepis na Sajgonki (12 sztuk) | zero waste

    0 out of 5
    39,99  z VAT

    Sajgonki jadłam pierwszy raz zagranicą i smakowało mi to bardzo. Mięsno- warzywny farsz zawinięty w papier ryżowy i smażony na oleju. Jest to taka moja wariacja na temat sajgonek. Z sosem słodkim chilli smakują rewelacyjnie.

    Przepis na Szarlotkę, apple pie
    Label
    W E G E

    Przepis na Szarlotkę, apple pie (Forma o śr. 24 cm) | zero waste

    0 out of 5
    39,99  z VAT

    Przepyszna szarlotka z kruchym maślanym ciastem i karmelizowanymi jabłkami. Rozpływa się w ustach i nie potrzebuje żadnego dodatku, choć Ja i tak lubię dodać kleks bitej śmietany.

Koszyk Przepis usunięty. Undo
  • Koszyk jest pusty.