Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/klient.dhosting.pl/wgarze/przepiswgarze.pl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/klient.dhosting.pl/wgarze/przepiswgarze.pl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/klient.dhosting.pl/wgarze/przepiswgarze.pl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/klient.dhosting.pl/wgarze/przepiswgarze.pl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-dotpay/woocommerce-dotpay.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/klient.dhosting.pl/wgarze/przepiswgarze.pl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-dotpay/woocommerce-dotpay.php on line 151
Przepis na Kremową zupę z czerwoną soczewicą (6 porcji) | zero waste - Przepis w Garze

Przepis na Kremową zupę z czerwoną soczewicą (6 porcji) | zero waste

Zobacz koszyk “Przepis na Pieczarkowy strogonow z makaronem (3 porcje) | zero waste” został dodany do koszyka.

Przepis na Kremową zupę z czerwoną soczewicą (6 porcji) | zero waste

24,99  z VAT

W skrócie:

Zupa z soczewicy to cudowna mieszanka smaków i zapachów – słodycz marchewki, kwaśny smak soku z cytryny, aromat świeżo zmielonego kuminu – po prostu pycha!

Dostępność:

Dostępny

Ilość porcji: 6
Kuchnia: Wegańska
Rodzaj dania: Obiad, Kolacja
W pudełku: 1 marchewka, 1 średnia cebula, 4 ząbki czosnku, 1 puszka krojonych pomidorów, 1 szklanka czerwonej soczewicy, Włoszczyzna na 4 szklanki bulionu, 2 łyżeczki mielonego kuminu (kminu rzymskiego), 1 łyżeczka curry, Świeża natka pietruszki, 1/2 cytryny
Opis:

Moja zupa z soczewicy to cudowna mieszanka smaków i zapachów – słodycz marchewki, kwaśny smak soku z cytryny, aromat świeżo zmielonego kuminu – po prostu pycha! A następnego dnia, na zimno, z świeżym pieczywem smakuje jeszcze lepiej!


Składniki w Twoim pudełku:


1 marchewka; 1 średnia cebula; 4 ząbki czosnku; 1 puszka krojonych pomidorów; 1 szklanka czerwonej soczewicy;Włoszczyzna na 4 szklanki bulionu; 2 łyżeczki mielonego kuminu (kminu rzymskiego); 1 łyżeczka curry; Świeża natka pietruszki; 1/2 cytryny


Dodatkowo będziesz potrzebował:


Sól, pieprz, olej.


Wartości odżywcze:


Kalorie: 1987

Białko: 131g

Węglowodany: 147g

Tłuszcze: 64g

* Zamawiając 1szt. otrzymasz składniki na 6 porcji.


* Przed zakupem pudełka ze składnikami na Twój przepis sprawdź informacje znajdujące się w zakładce alergeny.

Przepis na Kremową zupę z czerwoną soczewicą

Name: Kremowa zupa z czerwoną soczewicą

Author: Jedzeniowy - Jakub Zieliński

Description: Moja zupa z soczewicy to cudowna mieszanka smaków i zapachów – słodycz marchewki, kwaśny smak soku z cytryny, aromat świeżo zmielonego kuminu – po prostu pycha!

Total Time: 45M

Type: obiad

Recipe Yield: 6

Recipe Ingredients: 1 marchewka, 1 średnia cebula, 4 ząbki czosnku, 1 puszka krojonych pomidorów, 1 szklanka czerwonej soczewicy, Włoszczyzna na 4 szklanki bulionu, 2 łyżeczki mielonego kuminu (kminu rzymskiego), 1 łyżeczka curry, Świeża natka pietruszki, 1/2 cytryny

Sending
User Rating 5 (1 vote)

To może Ci się spodobać

    Przepis na Focaccie z oliwkami
    Label
    W E G E

    Przepis na Focaccie z oliwkami (4 porcje) | zero waste

    0 out of 5
    14,99  z VAT

    We Włoszech lekka i puszysta foccacia jest podawana z oliwą jako przystawka przed głównym posiłkiem, ale także jako dodatek do innych potraw.

    Przepis na Węgierskie leczo z ciecierzycą
    Label
    W E G E

    Przepis na Węgierskie leczo z ciecierzycą (4 porcje) | zero waste

    0 out of 5
    34,99  z VAT

    Z podróży na Węgry, oprócz zdjęć, pamiątek i wspomnień przywiozłem kilka pomysłów na nowe przepisy, które mogłyby pojawić się na blogu. Oto jeden z nich – węgierskie leczo z ciecierzycą.

    Przepis na Wegańskie klopsiki z tofu
    Label
    W E G E

    Przepis na Wegańskie klopsiki z tofu (2 porcje) | zero waste

    0 out of 5
    24,99  z VAT

    Piękna, rumiana skórka, która otacza miękki środek – niebo w gębie! Wegańskie pulpety wyśmienicie smakują w połączeniu z makaronem spaghetti i sosem pomidorowym.

    Puszyste placuszki owsiane
    Label
    W E G E

    Przepis na Puszyste placuszki owsiane (2 porcje) | zero waste

    0 out of 5
    9,99  z VAT

    Placuszki owsiane – miękkie i puszyste, idealne w smaku, szczególnie z dodatkami – dżemem czy owocami.