Przepis na Kokosanki (20szt) | zero waste - Przepis w Garze

Przepis na Kokosanki (20szt) | zero waste

Zobacz koszyk “Przepis na Pierś faszerowaną serem żółtym i warzywami (4 porcje) | zero waste” został dodany do koszyka.

Przepis na Kokosanki (20szt) | zero waste

Kategoria:

29,99  z VAT

W skrócie:

Klasyka polskich wypieków, królują na naszych stołach i towarzyszą kawie od kilkudziesięciu lat. Nie ma w Polsce osoby, która kokosanek nie próbowała.

Dostępność:

Dostępny

Ilość porcji: 6
Kuchnia: Wegetariańska
Rodzaj dania: Przekąska, Deser
W pudełku: 5 białek, 120 g cukru, 300 g wiórków kokosowych, 50 g masła
Opis:

Klasyka polskich wypieków, królują na naszych stołach i towarzyszą kawie od kilkudziesięciu lat. Nie ma w Polsce osoby, która kokosanek nie próbowała. Chyba, że ktoś jest uczulony na wiórki kokosowe, wtedy jest usprawiedliwiony.


Składniki w Twoim pudełku:


5 białek; 120 g cukru; 300 g wiórków kokosowych; 50 g masła


Dodatkowo będziesz potrzebował:


sól.


Wartości odżywcze:


Kalorie: 3184,7

Białko: 55

Węglowodany: 192,5

Tłuszcze: 260,3

* Zamawiając 1szt. otrzymasz składniki na ok 20szt.


* Przed zakupem pudełka ze składnikami na Twój przepis sprawdź informacje znajdujące się w zakładce alergeny.

Przepis na Kokosanki

Name: Kokosanki

Author: Jakub Kuroń

Description: Klasyka polskich wypieków, królują na naszych stołach i towarzyszą kawie od kilkudziesięciu lat. Nie ma w Polsce osoby, która kokosanek nie próbowała.

Total Time: 45M

Type: deser

Recipe Yield: 20

Recipe Ingredients: 5 białek, 120 g cukru, 300 g wiórków kokosowych, 50 g masła

Calories: 3184,7

Sending
User Rating 5 (1 vote)

To może Ci się spodobać

    Przepis na Kurczaka pieczonego
    Label

    Przepis na Kurczaka pieczonego – nasz ulubiony (5 porcji) | zero waste

    0 out of 5
    54,99  z VAT

    Jestem przekonany, że gdyby amerykański Dzień Dziękczynienia miał miejsce w naszej ojczyźnie na świeczniku byłby kurczak.

    Przepis na Wołowinę z warzywami (4 porcje) | zero waste

    0 out of 5
    64,99  z VAT

    Wołowina z warzywami to prawdopodobnie nasze ulubione danie weekendowe. Choć wymaga trochę czasu to jednocześnie jest banalnie proste. Spodoba się każdemu kto nie do końca czuje wołowinę, można wstawić naczynie do zapiekania i w zasadzie o niej zapomnieć.

    Przepis na Żeberka pieczone (4 porcje) | zero waste

    0 out of 5
    54,99  z VAT

    Połączenie sosu sojowego (za którym jak już pewnie zdążyliście zauważyć przepadam), wędzonej papryki, czosnku i miodu sprawia, że ślinka cieknie już przy marynowaniu mięsa.

    przepis na pierś faszerowaną serem i warzywami
    Label

    Przepis na Pierś faszerowaną serem żółtym i warzywami (4 porcje) | zero waste

    0 out of 5
    39,99  z VAT

    W tym wypadku jest to szpinak, kolorowa papryka i wyraźny w smaku żółty ser. To szybkie, kolorowe i zdrowe danie. Nie będzie nam dzisiaj potrzebna patelnia, bo pierś jest zapiekana a do wykonania tego przepisu potrzebne jest tylko kilka podstawowych produktów spożywczych.