Przepis na Kokosanki (20szt) | zero waste - Przepis w Garze

Przepis na Kokosanki (20szt) | zero waste

Zobacz koszyk “Przepis na Pączki pieczone (20 sztuk) | zero waste” został dodany do koszyka.

Przepis na Kokosanki (20szt) | zero waste

Kategoria:

29,99  z VAT

W skrócie:

Klasyka polskich wypieków, królują na naszych stołach i towarzyszą kawie od kilkudziesięciu lat. Nie ma w Polsce osoby, która kokosanek nie próbowała.

Dostępność:

Dostępny

Ilość porcji: 6
Kuchnia: Wegetariańska
Rodzaj dania: Przekąska, Deser
W pudełku: 5 białek, 120 g cukru, 300 g wiórków kokosowych, 50 g masła
Opis:

Klasyka polskich wypieków, królują na naszych stołach i towarzyszą kawie od kilkudziesięciu lat. Nie ma w Polsce osoby, która kokosanek nie próbowała. Chyba, że ktoś jest uczulony na wiórki kokosowe, wtedy jest usprawiedliwiony.


Składniki w Twoim pudełku:


5 białek; 120 g cukru; 300 g wiórków kokosowych; 50 g masła


Dodatkowo będziesz potrzebował:


sól.


Wartości odżywcze:


Kalorie: 3184,7

Białko: 55

Węglowodany: 192,5

Tłuszcze: 260,3

* Zamawiając 1szt. otrzymasz składniki na ok 20szt.


* Przed zakupem pudełka ze składnikami na Twój przepis sprawdź informacje znajdujące się w zakładce alergeny.

Przepis na Kokosanki

Name: Kokosanki

Author: Jakub Kuroń

Description: Klasyka polskich wypieków, królują na naszych stołach i towarzyszą kawie od kilkudziesięciu lat. Nie ma w Polsce osoby, która kokosanek nie próbowała.

Total Time: 45M

Type: deser

Recipe Yield: 20

Recipe Ingredients: 5 białek, 120 g cukru, 300 g wiórków kokosowych, 50 g masła

Calories: 3184,7

Sending
User Rating 5 (1 vote)

To może Ci się spodobać

    Przepis na Szisz kebab
    Label

    Przepis na Szisz kebab (10 sztuk) | zero waste

    0 out of 5
    59,99  z VAT

    Podaję polane sosem czosnkowym, który uzyskujemy przez wymieszanie podanych składników… do tego jeszcze ryż basmati albo chlebek pita.

    Przepis na Chałkę z kruszonką
    Label
    W E G E

    Przepis na Chałkę z kruszonką (1,5 kg) | zero waste

    0 out of 5
    19,99  z VAT

    Chałka sama w sobie ma bardzo wszechstronne zastosowanie. Można jeść ją samą lub z masłem. Można posmarować miodem lub jak lubi Bogusia konfiturą i mascarpone.

    Przepis na Żeberka pieczone (4 porcje) | zero waste

    0 out of 5
    54,99  z VAT

    Połączenie sosu sojowego (za którym jak już pewnie zdążyliście zauważyć przepadam), wędzonej papryki, czosnku i miodu sprawia, że ślinka cieknie już przy marynowaniu mięsa.

    Przepis na Ciasto bananowe
    Label
    W E G E

    Przepis na Ciasto bananowe (Forma 30 x 12cm) | zero waste

    0 out of 5
    24,99  z VAT

    Chlebek bananowy to jeden z pierwszych deserów jakie nauczyłem się robić. Bardzo lubię przygotowywać takie ciasta z moimi dziewczynami.