Przepis na Chlebek odrywany, pełen ziół (5 porcji) | zero waste - Przepis w Garze

Przepis na Chlebek odrywany, pełen ziół (5 porcji) | zero waste

Przepis na Chlebek odrywany, pełen ziół (5 porcji) | zero waste

19,99  z VAT

W skrócie:

Chlebek odrywany to kolejna już propozycja zaczerpnięta z Instagrama od pewnej bardzo zdolnej blogerki @obiaddlataty. Jest rewelacyjny, puszysty i pełen ziół. Świetnie nada się na letniego grilla lub jako dodatek do sałatki czy poczęstunek dla gości. Na pewno zaskoczysz niejednego gościa tym przepisem.

Dostępność:

Dostępny

Ilość porcji: 5
Kuchnia: Wegetariańska
Rodzaj dania: Śniadanie, Przekąska
W pudełku: 600 g mąki pszennej, 40g świeżych drożdży, 150 g miękkiego masła, 1 łyżka natki pietruszki, 1 łyżka szczypiorku, 1 łyżka koperku, 1/2 małej cebuli, 2 ząbki czosnku
Opis:

Chlebek odrywany to kolejna już propozycja zaczerpnięta z Instagrama od pewnej bardzo zdolnej blogerki @obiaddlataty. Jest rewelacyjny, puszysty i pełen ziół. Świetnie nada się na letniego grilla lub jako dodatek do sałatki czy poczęstunek dla gości. Na pewno zaskoczysz niejednego gościa tym przepisem.


Składniki w Twoim pudełku:

600 g mąki pszennej; 40g świeżych drożdży; 150 g miękkiego masła; 1 łyżka natki pietruszki; 1 łyżka szczypiorku; 1 łyżka koperku; 1/2 małej cebuli; 2 ząbki czosnku


Dodatkowo będziesz potrzebował:


Oliwa z oliwek, sól, pieprz, cukier, przegotowana woda.


Wartości odżywcze:


Kalorie: 3916,9

Białko: 115,2g

Węglowodany: 389,2g

Tłuszcze: 196g

* Zamawiając 1szt. otrzymasz składniki na 5 porcji.


* Przed zakupem pudełka ze składnikami na Twój przepis sprawdź informacje znajdujące się w zakładce alergeny.

Przepis na Chlebek odrywany, pełen ziół

Name: Chlebek odrywany, pełen ziół

Author: Pysznie Czy Przepysznie - Monika Molecka

Description: Świetnie nada się na letniego grilla lub jako dodatek do sałatki czy poczęstunek dla gości. Na pewno zaskoczysz niejednego gościa tym przepisem.

Total Time: 45M

Type: śniadanie

Recipe Yield: 5

Recipe Ingredients: 600 g mąki pszennej, 40g świeżych drożdży, 150 g miękkiego masła, 1 łyżka natki pietruszki, 1 łyżka szczypiorku, 1 łyżka koperku, 1/2 małej cebuli, 2 ząbki czosnku

Calories: 3916,9

Sending
User Rating 5 (2 votes)

To może Ci się spodobać

    Przepis na Makaronowe muszle ze szpinakiem i ricottą
    Label
    W E G E

    Przepis na Makaronowe muszle ze szpinakiem i ricottą (5 porcji) | zero waste

    0 out of 5
    39,99  z VAT

    Makarony to mój sposób na szybki i smaczny obiad. Dziś muszle makaronowe nadziane szpinakiem i ricottą w sosie pomidorowym. Makaron ten można nadziać również mięsem mielonym wtedy będzie to danie bardziej sycące.

    Przepis na Kotlety z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarniku
    Label

    Przepis na Kotlety z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarniku (2 porcje) | zero waste

    0 out of 5
    24,99  z VAT

    Kotlety z warzywami, bardzo aromatyczne i do złudzenia przypominają smażone na patelni. Do tego dobra sałatka i sos czosnkowy to świetna propozycja na obiad.

    Przepis na Sajgonki
    Label

    Przepis na Sajgonki (12 sztuk) | zero waste

    0 out of 5
    39,99  z VAT

    Sajgonki jadłam pierwszy raz zagranicą i smakowało mi to bardzo. Mięsno- warzywny farsz zawinięty w papier ryżowy i smażony na oleju. Jest to taka moja wariacja na temat sajgonek. Z sosem słodkim chilli smakują rewelacyjnie.

    Przepis na Sałatkę z kaszą pęczak z brukselką, szpinakiem i serem feta
    Label
    W E G E

    Przepis na Sałatkę z kaszą pęczak z brukselką, szpinakiem i serem feta (2 porcje) | zero waste

    0 out of 5
    19,99  z VAT

    Tak zasmakowało mi ostatnie połączenie z kaszą że powstało podobne danie ale z brukselką, bo to na nią teraz sezon.

Koszyk Przepis usunięty. Undo
  • Koszyk jest pusty.