Przepis na Bułki hamburgerowe (9 sztuk) | zero waste - Przepis w Garze

Przepis na Bułki hamburgerowe (9 sztuk) | zero waste

Przepis na Bułki hamburgerowe (9 sztuk) | zero waste

14,99  z VAT

W skrócie:

Te bułki są rewelacyjne bo miękkie i puszyste. Podpieczone świetnie nadają się do hamburgerów. Koniecznie posypane muszą być sezamem bo to oryginalna bułka hamburgerowa.

Dostępność:

Dostępny

Ilość porcji: 6
Kuchnia: Świata
Rodzaj dania: Obiad, Kolacja
W pudełku: 600 g mąki pszennej typ 550, 42 g świeżych drożdży, 2 łyżeczki cukru, 300 ml letniej wody, 1 jajko, 2 łyzeczki soli, 30 ml oleju
Opis:

Te bułki są rewelacyjne bo miękkie i puszyste. Podpieczone świetnie nadają się do hamburgerów. Koniecznie posypane muszą być sezamem bo to oryginalna bułka hamburgerowa.


Składniki w Twoim pudełku:

600 g mąki pszennej typ 550; 42 g świeżych drożdży; 2 łyżeczki cukru; 1 jajko; 2 łyżeczki soli

Dodatkowo będziesz potrzebował:


1 żółtko do posmarowania, sezam jasny, olej, woda.

Wartości odżywcze:


Kalorie: 2225,8

Białko: 85,2

Węglowodany: 424

Tłuszcze: 17

* Zamawiając 1szt. otrzymasz składniki na 9 sztuk.


* Przed zakupem pudełka ze składnikami na Twój przepis sprawdź informacje znajdujące się w zakładce alergeny.

Przepis na Bułki hamburgerowe

Name: Bułki hamburgerowe

Author: Pysznie Czy Przepysznie - Monika Molecka

Description: Te bułki są rewelacyjne bo miękkie i puszyste. Podpieczone świetnie nadają się do hamburgerów. Koniecznie posypane muszą być sezamem bo to oryginalna bułka hamburgerowa.

Total Time: 45M

Type: obiad

Recipe Yield: 6

Recipe Ingredients: 600 g mąki pszennej typ 550;, 42 g świeżych drożdży;, 2 łyżeczki cukru;, 300 ml letniej wody;, 1 jajko;, 2 łyzeczki soli;, 30 ml oleju;

Calories: 2225,8

Sending
User Rating 5 (2 votes)

To może Ci się spodobać

    Przepis na Makaronowe muszle ze szpinakiem i ricottą
    Label
    W E G E

    Przepis na Makaronowe muszle ze szpinakiem i ricottą (5 porcji) | zero waste

    0 out of 5
    39,99  z VAT

    Makarony to mój sposób na szybki i smaczny obiad. Dziś muszle makaronowe nadziane szpinakiem i ricottą w sosie pomidorowym. Makaron ten można nadziać również mięsem mielonym wtedy będzie to danie bardziej sycące.

    Przepis na Schab w aromatycznym sosie z pieczarkami
    Label

    Przepis na Schab w aromatycznym sosie z pieczarkami (4 porcji) | zero waste

    0 out of 5
    44,99  z VAT

    Schab z warzywami świetnie pasuje do ziemniaków i klusek. Bardzo aromatyczny sos i miękkie rozpływające się mięso to największa jego zaleta.

    Przepis na Sajgonki
    Label

    Przepis na Sajgonki (12 sztuk) | zero waste

    0 out of 5
    39,99  z VAT

    Sajgonki jadłam pierwszy raz zagranicą i smakowało mi to bardzo. Mięsno- warzywny farsz zawinięty w papier ryżowy i smażony na oleju. Jest to taka moja wariacja na temat sajgonek. Z sosem słodkim chilli smakują rewelacyjnie.

    Przepis na Sałatkę z kaszą pęczak z brukselką, szpinakiem i serem feta
    Label
    W E G E

    Przepis na Sałatkę z kaszą pęczak z brukselką, szpinakiem i serem feta (2 porcje) | zero waste

    0 out of 5
    19,99  z VAT

    Tak zasmakowało mi ostatnie połączenie z kaszą że powstało podobne danie ale z brukselką, bo to na nią teraz sezon.

Koszyk Przepis usunięty. Undo
  • Koszyk jest pusty.