Najlepsze przepisy - WegeWeda - Przepis w Garze

WegeWeda – Agata Dominiak (Page 2)

  • Przepis na Ostrą zupę meksykańska
    Label
    W E G E

    Przepis na Ostrą zupę meksykańska (4 porcje) | zero waste

    0 out of 5
    34,99  z VAT

    Latem nie unikam pikantnych przypraw, wręcz przeciwnie. Często gotuję pikantne dania, chyba nawet częściej niż zimą.

  • Przepis na Orientalne, ciecierzycowe kotleciki z dyni i komosy ryżowej
    Label
    W E G E

    Przepis na Orientalne, ciecierzycowe kotleciki z dyni i komosy ryżowej – bezglutenowe (20 szt) | zero waste

    0 out of 5
    29,99  z VAT

    Uwielbiam dynię za to, że uroczo wygląda, za jej cudnie pomarańczowy kolor, słodki smak i bogactwo wartości odżywczych. Najwygodniejszy sposób, aby oddzielić dynię od skóry jest jej upieczenie.

  • Przepis na Najlepsze burgery z czerwonej fasoli
    Label
    W E G E

    Przepis na Najlepsze burgery z czerwonej fasoli (6 porcji) | zero waste

    0 out of 5
    29,99  z VAT

    Na fast foody też czasem przychodzi chęć. Wiedz, że w bardzo łatwy i szybki sposób możesz przygotować swojego ulubionego fast fooda. Hamburgery lubi każdy, ten jest całkowicie w roślinnej wersji. Więc jeśli w sobotni wieczór szykuje Ci się wizyta znajomych, poczęstuj ich wegańskim hamburgerem. Jestem pewna, że nawet miłośnicy mięsa nim nie pogardzą. 

  • Przepis na Leczo z papryki, cukinii i dyni
    Label
    W E G E

    Przepis na Leczo z papryki, cukinii i dyni (6 porcji) | zero waste

    0 out of 5
    34,99  z VAT

    Z kilku warzyw możesz ugotować wielki gar leczo, który wyżywi rodzinę przez kilka dni. Z przygotowaniem leczo poradzi sobie każdy.

  • Przepis na Gulasz węgierski z boczniakami
    Label
    W E G E

    Przepis na Gulasz węgierski z boczniakami (2 porcje) | zero waste

    0 out of 5
    29,99  z VAT

    Przepyszny gulasz po węgiersku z boczniakami a’la kurczak. Mniam! Sekretem tego gulaszu jest zamarynowanie boczniaków w mieszance oliwy z przyprawami.

  • Przepis na Fasolkę po bretońsku
    Label
    W E G E

    Przepis na Fasolkę po bretońsku (6 porcji) | zero waste

    0 out of 5
    24,99  z VAT

    Pyszne, rozgrzewające, pikantne, sycące i proste w przygotowaniu. Przyrządzenie tej potrawy nie zajmie Ci więcej niż 20 minut.

  • Przepis na Domową granolę
    Label
    W E G E

    Przepis na Domową granolę (6 porcji) | zero waste

    0 out of 5
    44,99  z VAT

    Domowa granola to najlepsza alternatywa dla gotowych mieszanek ze sklepu, słodzonych „dziwnymi” substancjami. Można ją wcinać na sucho, z mlekiem, jogurtem lub zmiksowanymi owocami.

  • Przepis na Chlebek bananowy
    Label
    W E G E

    Przepis na Chlebek bananowy (1 keksówka) | zero waste

    0 out of 5
    34,99  z VAT

    Chlebek bananowy to taki trochę chlebek, a trochę ciasto. Jeżeli masz ochotę na coś słodkiego, to jest to idealny deser, ale świetnie sprawdzi się również jako śniadanie.

  • Przepis na Bardzo czekoladową tartę z owocami granatu
    Label
    W E G E

    Przepis na Bardzo czekoladową tartę z owocami granatu – bez pieczenia (Forma o śr. 22cm) | zero waste

    0 out of 5
    49,99  z VAT

    To ciasto to czekoladowy obłęd. Słodki spód, wytrawny krem i kwaśne owoce – idealnie komponujące się połączenie. Jestem pewna, że zasmakuje Twoim gościom, ale także Tobie.

Koszyk Przepis usunięty. Undo
  • Koszyk jest pusty.