Najlepsze przepisy - Jakub Kuroń - Przepis w Garze

Przekąska

przepisy jakub kuroń

Przepisy od kuron.com.pl – Jakub Kuroń

Syn Macieja Kuronia, wnuk Jacka Kuronia. Zawodowo Szef kuchni w firmie „Kuroniowie” i fundacji „Kuroniówka”. Zarządza dwoma Warszawskimi restauracjami, uczy technik gotowania, dzieli się wiedzą na temat kulinariów i przygotowuje dania z całego świata (od Europy po Karaiby). Wspólnie z bratem Jankiem prowadził program Kuroniowie rozgryzają” w telewizji Kuchnia +. Autor i współautor publikacji: „Kuroniowie przy stole”(książka dostała nagrodę wydawnictwa roku 2014 podczas festiwalu kulinarnego w Grucznie) „Rodzinna książka kucharska Kuroniów” czy „Domowe Smaki. Smaczne dania z Biedronką”. Publikował także dla dodatku kulinarnego Gazety Wyborczej, magazynu „Moje smaki życia”. Współpracował z portalami internetowymi Gazeta.pl, Natemat.pl i Ugotuj.to. Prywatnie jestem miłośnikiem kuchni polskiej w jej nowoczesnym wydaniu.

  • pączki pieczone przepis jakub kuroń
    Label
    W E G E

    Przepis na Pączki pieczone (20 sztuk) | zero waste

    0 out of 5
    19,90  z VAT

    Pyszne dietetyczne Pączki pieczone są kapitalną alternatywą dla tradycyjnych smażonych. Z naszym najlepszym przepisem udadzą się na 100%. Wypełnić możecie swoją ulubioną konfiturą, budyniem lub kremem czekoladowym. My użyliśmy dżemu truskawkowego, a wierzch obsypaliśmy cukrem pudrem. 

  • Przepis na Kokosanki
    Label
    W E G E

    Przepis na Kokosanki (20szt) | zero waste

    0 out of 5
    29,99  z VAT

    Klasyka polskich wypieków, królują na naszych stołach i towarzyszą kawie od kilkudziesięciu lat. Nie ma w Polsce osoby, która kokosanek nie próbowała.

  • Przepis na Ciasto bananowe
    Label
    W E G E

    Przepis na Ciasto bananowe (Forma 30 x 12cm) | zero waste

    0 out of 5
    24,99  z VAT

    Chlebek bananowy to jeden z pierwszych deserów jakie nauczyłem się robić. Bardzo lubię przygotowywać takie ciasta z moimi dziewczynami.

  • Przepis na Chałkę z kruszonką
    Label
    W E G E

    Przepis na Chałkę z kruszonką (1,5 kg) | zero waste

    0 out of 5
    19,99  z VAT

    Chałka sama w sobie ma bardzo wszechstronne zastosowanie. Można jeść ją samą lub z masłem. Można posmarować miodem lub jak lubi Bogusia konfiturą i mascarpone.

  • Przepis na Tarte z boczkiem i porem "Quiche Lorraine"
    Label

    Przepis na Tarte z boczkiem i porem “Quiche Lorraine” (6 porcji) | zero waste

    0 out of 5
    39,99  z VAT

    Tarty i quiche cieszą się od zawsze powodzeniem. W przepisach brakuje bardzo smacznego tradycyjnego francuskiego QUICHE LORRAINE. Tarty z boczkiem i porem!

Koszyk Przepis usunięty. Undo
  • Koszyk jest pusty.