Najlepsze przepisy - Jakub Kuroń - Przepis w Garze

4

przepisy jakub kuroń

Przepisy od kuron.com.pl – Jakub Kuroń

Syn Macieja Kuronia, wnuk Jacka Kuronia. Zawodowo Szef kuchni w firmie „Kuroniowie” i fundacji „Kuroniówka”. Zarządza dwoma Warszawskimi restauracjami, uczy technik gotowania, dzieli się wiedzą na temat kulinariów i przygotowuje dania z całego świata (od Europy po Karaiby). Wspólnie z bratem Jankiem prowadził program Kuroniowie rozgryzają” w telewizji Kuchnia +. Autor i współautor publikacji: „Kuroniowie przy stole”(książka dostała nagrodę wydawnictwa roku 2014 podczas festiwalu kulinarnego w Grucznie) „Rodzinna książka kucharska Kuroniów” czy „Domowe Smaki. Smaczne dania z Biedronką”. Publikował także dla dodatku kulinarnego Gazety Wyborczej, magazynu „Moje smaki życia”. Współpracował z portalami internetowymi Gazeta.pl, Natemat.pl i Ugotuj.to. Prywatnie jestem miłośnikiem kuchni polskiej w jej nowoczesnym wydaniu.

  • przepis na pierś faszerowaną serem i warzywami
    Label

    Przepis na Pierś faszerowaną serem żółtym i warzywami (4 porcje) | zero waste

    0 out of 5
    39,99  z VAT

    W tym wypadku jest to szpinak, kolorowa papryka i wyraźny w smaku żółty ser. To szybkie, kolorowe i zdrowe danie. Nie będzie nam dzisiaj potrzebna patelnia, bo pierś jest zapiekana a do wykonania tego przepisu potrzebne jest tylko kilka podstawowych produktów spożywczych.

  • Przepis na Żeberka pieczone (4 porcje) | zero waste

    0 out of 5
    54,99  z VAT

    Połączenie sosu sojowego (za którym jak już pewnie zdążyliście zauważyć przepadam), wędzonej papryki, czosnku i miodu sprawia, że ślinka cieknie już przy marynowaniu mięsa.

  • Przepis na Ciasto bananowe
    Label
    W E G E

    Przepis na Ciasto bananowe (Forma 30 x 12cm) | zero waste

    0 out of 5
    24,99  z VAT

    Chlebek bananowy to jeden z pierwszych deserów jakie nauczyłem się robić. Bardzo lubię przygotowywać takie ciasta z moimi dziewczynami.

  • Przepis na Schab nadziewany szpinakiem i jabłkiem
    Label

    Przepis na Schab nadziewany szpinakiem i jabłkiem (4 porcje) | zero waste

    0 out of 5
    59,99  z VAT

    Schab to niezwykle popularne w naszym kraju mięso. Podane w towarzystwie szpinaku i jabłka trafi do podniebień zarówno zwolenników kuchni tradycyjnej jak i tych bardziej wymagających.

  • Przepis na Soczystą karkówkę duszoną w miodzie
    Label

    Przepis na Soczystą karkówkę duszoną w miodzie (4 porcje) | zero waste

    0 out of 5
    54,99  z VAT

    Ładny kawałek tego mięsa daje całą masę możliwości od smażenia przez grillowanie po pieczenie. Dzisiejszy przepis to soczysta karkówka duszona w słodkim nektarze zwanym miodem.

  • Przepis na Wołowinę z warzywami (4 porcje) | zero waste

    0 out of 5
    64,99  z VAT

    Wołowina z warzywami to prawdopodobnie nasze ulubione danie weekendowe. Choć wymaga trochę czasu to jednocześnie jest banalnie proste. Spodoba się każdemu kto nie do końca czuje wołowinę, można wstawić naczynie do zapiekania i w zasadzie o niej zapomnieć.

  • przepis na Kotlety jajeczne z sosem pieczarkowym
    Label
    W E G E

    Przepis na Kotlety jajeczne z sosem pieczarkowym (4 porcje) | zero waste

    0 out of 5
    24,99  z VAT

    Kotlety jajeczne z sosem pieczarkowym. To danie można dowolnie modyfikować. Dodając podsmażoną cebulkę lub paprykę. Szczypiorek zamieniając na koperek itd.

Koszyk Przepis usunięty. Undo
  • Koszyk jest pusty.